Annonsera - svb

Annonsera hos Svensk Bokhandel 2024

Utgivningsplan och annonsprislista 2024

Svensk Bokhandel erbjuder Skandinaviens ledande kanaler när du vill nå bokbranschens nyckelpersoner på förlag, i bokhandeln, på bibliotek och media.

När du läser Svensk Bokhandel får du reda på allt du behöver veta om bokbranschen för att hålla dig uppdaterad – sajten är ett viktigt arbetsredskap för att du ska hålla dig à jour med vad som händer både i Sverige och på andra marknader.

Vi uppdaterar SvB.se varje vardag med snabba nyheter och analyserande texter och numera publicerar vi våra årliga specialer Förlags- och Bokhandelsspecialen digitalt. Papperstidningen ger vi numera ut en gång per år – SvB:s stora mässnummer i samband med Bokmässan i Göteborg.

Tre gånger per år ger vi ut våra papperskataloger med den säsongens bokutgivning – Vårens Böcker, Sommarens Böcker och Höstens Böcker. De mest kompletta katalogerna över aktuell bokutgivning i Sverige. Dessa finns även i pdf-versioner på sajten.

SvB digital annonsprislista

Därtill erbjuder vi events och nyhetsbrev för att nå en engagerad och specifik målgrupp. Bokbranschdagen gör vi i samarbete med Förläggareföreningen och Bokhandlareföreningen. Dessutom arrangerar vi inspirationsfrukostar på bibliotek och gör förlagsinspelningar i SvB Studio.

Till sist, Svensk Bokhandels Platsbank är en av de mest effektiva kanalerna för att hitta ett nytt jobb i bokbranschen – och för bokbranschens organisationer att hitta nya medarbetare. Välkommen att höra av dig när det är dags att rekrytera!

Annonsbokningar och andra förfrågningar, välkommen att kontakta annons@svb.se eller 08-545 417 70.

Powered by Labrador CMS